Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-amsterdam.nl


  Paranormale hulplijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze paragnosten uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Dankjewel Han voor jouw heldere antwoorden en inzichten. Je hebt me heel goed geholpen met jouw duidelijkheid. Hopelijk kan ik je snel berichten met positieve berichten.




Ervaring van N met paragnost Han   Ervaring van N met paragnost Han   Ervaring van N geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Heel mooi consult gehad van desteny. Door 3 getallen door te geven kwam er veel boven water, mooie boodschappen maar ook waar ik voorzichtig moest zijn en goed opletten.
Dit was een mooie ervaring omdat er spontaan vanalles kwam zonder dat ik er naar had gevraagd. Super bedankt Desteny.




Ervaring van Jolanda met paragnost Desteny   Ervaring van Jolanda met paragnost Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Sissy is een goed zuiver Medium, duidelijk, snel, aardig zegt waar het op staat,voor snel advies.




Ervaring van anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh wat had je het goed gezien plotseling zei je, en ja hoor plotseling was het er. Heel scherp van je. Ik ben ontzettend blij dat dit is uitgekomen en wil je bedanken voor het vertrouwen dat je mij geeft al die tijd. Voel mij altijd rustig als ik jou spreek. Tot gauw weer lieve Niamh.




Ervaring van Anoniempje met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniempje met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, je hebt het goed gezien.het is gekomen. Je bent super. XOXO.




Ervaring van V met paragnost Sara   Ervaring van V met paragnost Sara   Ervaring van V geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Marya is voor mij een hele grote steun. Ik bel heel vaak over hetzelfde onderwerp en ze blijft me gerust stellen en een voorspelling is ook uitgekomen. Voor de meest verwarrende situaties heeft zij een heldere verklaring. Echt heel fijn om mee te praten ook omdat ze haar gesprekken kort en duidelijk houdt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Corina
  Ervaring met paragnost Corina
  Lieve Corina, ik heb je inmiddels al twee keer gesproken over een bepaalt persoon beide keren heb je vertelt dat ik de persoon binnen nu en 3 weken zou zien. Nou Corina het is gebeurd, de persoon stond binnen 2 dagen voor mijn deur. Corina ik wil aangeven hoe goed jij de dingen ziet en aanvoelt dankjewel. Ik had je al een hele tijd gemist op de lijn, maar je gaf de reden aan waar het aan lag en je bent er nu gelukkig weer. Je bent een aanrader No Nonsence.
Corina is heel goed in het voorspellen. Haar voorspellingen komen echt uit, nogmaals dank. Anoniempje.




Ervaring van Anomienpje met paragnost Corina   Ervaring van Anomienpje met paragnost Corina   Ervaring van Anomienpje geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Alles dat Annicka mij heeft mogen doorgeven op het gebied van werk en relaties klopte en dat zonder informatie vooraf. Annicka is sowieso een hele fijne vrouw om mee te praten die zich goed kan verplaatsen in de persoon die haar belt. Als je ergens mee zit, raad ik je aan haar eens te bellen. Zodra de oude deuren gesloten zijn en de nieuwe open zijn gegaan, hoor je het van mij. Nogmaals bedankt. M.




Ervaring van M. met paragnost Annicka   Ervaring van M. met paragnost Annicka   Ervaring van M. geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Deze vrouw is echt next level. Ik heb er geen woorden voor .




Ervaring van Lies met paragnost Yellow   Ervaring van Lies met paragnost Yellow   Ervaring van Lies geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Superbedankt voor je rake inzichten en voorspellingen. Ja je had gelijk, er is contact geweest. Ik blij en waardeer jouw blijheid voor mij ook enorm. Uiteraard hou ik je op de hoogte van het verdere verloop maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen tussen mij en F. Tot snel lieverd and keep up the good work. Xx F.




Ervaring van F met paragnost Elena   Ervaring van F met paragnost Elena   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes is een zeer zuiver betrouwbaar vriendelijk en eerlijk medium.Hij geeft mij nu sinds een jaar coaching. Ik sta steeds meer in mijn kracht.Hij heeft mij al met veel zaken en problemen bij gestaan.Johannes is erg empathisch en invoelend. Na een gesprek ben ik een stuk rustiger en gebeuren er altijd wonderlijke dingen.Ik hou hem regelmatig op de hoogte. Hij voelt mij goed aan en resoneert met mij als persoon.




Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Beste en de Liefste Mevrouw.
Sinds dat ik je gesproken heb, doet het me goed om met jouw in gesprek te komen. Ik raad het iedereen aan, je voelt diep goed aan, stelt me ontzettend gerust, WOW wat bent je SUPER .

Ik geef een tien met een griffel .




Ervaring van Fati met paragnost Desteny   Ervaring van Fati met paragnost Desteny   Ervaring van Fati geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna, nou hier eindelijk de bevestiging over het contact waar jij zo van overtuigd was. Ja gisteren heeft F mij gecontacteerd wat resulteerde in mijn langste telefoongesprek ooit. Veel gesproken en besproken dus. Ik ben erg benieuwd naar het verdere verloop nu maar aangezien jij ook zo vaak echt raak zit met jouw voorspellingen, kan ik niet meer dan erop vertrouwen dat het zeker goed gaat komen tussen ons. Enorm bedankt weer en hoop je snel weer even te kunnen spreken. Liefs, F.




Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Yesss lieve Sara, ook jij zag het goed. Contact wat voor ieder moment lag heeft gisteren plaatsgevonden. Je omschrijft situaties en personen zo gedetailleerd, echt super gewoon. Nu op naar het verdere verloop maar heb ook alle vertrouwen in jou en jouw voorspellingen. Super bedankt lieverd en tot snel weer. Liefs, F .




Ervaring van F met paragnost Sara   Ervaring van F met paragnost Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Lieve Chantal, hierbij de beloofde recensie als het uit zou komen wat jij voorspelde. Meneer heeft idd contact gezocht met mij met als resultaat een telefoon gesprek van acht uur. Haha. Ik heb nu alle vertrouwen in alle andere voorspellingen die jij doet. Super bedankt en tot horens weer. Liefs, F .




Ervaring van FF met paragnost Chantal   Ervaring van FF met paragnost Chantal   Ervaring van FF geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, je zei het komt snel en je hebt gelijk gekregen. Topper ben je. Dikke knuffels.




Ervaring van anoniempie met paragnost Sabine   Ervaring van anoniempie met paragnost Sabine   Ervaring van anoniempie geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Lineke, Je hebt me lang geleden iets voorspeld wat is uitgekomen. Chapeau. Nu heb je een volgende gedaan. Ik ben benieuwd. Heel erge dank.




Ervaring van Ikke met paragnost Lineke   Ervaring van Ikke met paragnost Lineke   Ervaring van Ikke geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Super medium. Heldere duidelijke antwoorden. Integer, respectvol en zuiver. Ze zet je ook met haar woorden in je kracht. Ze weet echt veel en doe een belleke naar haar. Ze verdient het en is een schat van een vrouw.




Ervaring van anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili,

Ik bel je regelmatig eens op ik wacht eind april af en als het nieuws komt laat ik het je weten, ik ben benieuwd.

Groetjes tot later.
Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne, het is gebeurd zoals je me vertelde, en ik heb me staande gehouden. Was niet leuk maar heb zoveel aan jou woorden gehad. Je bent voor mij een topper en grote steun ook in de minder leuke tijden. Lieve mensen Sanne is eerlijk en 1 van de beste mediums. Geef advies en goede raad. Kortom een topper.

Namste Lin.
.




Ervaring van Lin met paragnost Sanne   Ervaring van Lin met paragnost Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  JE VOORSPELLING IS UITGEKOMEN ik geloofde er echt niet meer in maar je voorspelling is uitgekomen, duizend maal dank. Salina duizend maal dank je bleef het zien, hoe vaak ik je ook belde je bleef altijd rustig met me een engel ben je. Veel liefs, nachtmensje.




Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem met paragnost Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes wat kan je goed invoelen op personen je hebt goede raad gegeven waardoor mijn gezondheid beter is dank je daarvoor. Alles wat je mij verteld hebt klopt voor de toekomst dat zie ik nog wel maar heb er vertrouwen in grtjs.




Ervaring van Ch met paragnost Johannes   Ervaring van Ch met paragnost Johannes   Ervaring van Ch geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roy
  Ervaring met paragnost Roy
  Beste Roy

Ik twijfel niet aan wat u zegt zeker niet .
Tijd brengt raad
Bedankt alvast voor de Reading.




Ervaring van Rita met paragnost Roy   Ervaring van Rita met paragnost Roy   Ervaring van Rita geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Fijn gesprek gehad met Violette. Ze is lief en voelt goed aan wat er speelt. Houd je ook niet langer is gesprek dan nodig. Bedankt Violette. Ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Ikke met paragnost Violette   Ervaring van Ikke met paragnost Violette   Ervaring van Ikke geplaatst op 9 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Net Destiny gesproken. Ze is echt heel duidelijk, draait er niet omheen. Ze heeft mij weer gerust gesteld. Hartstikke goed en ik ga je zeker bellen als ik weer onrustig ben.




Ervaring van Anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van Anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Delilah
  Ervaring met paragnost Delilah
  Hey you, ik ben verrast met wat je kan zien en voelt. Een aanwinst voor de lijn. Ik ga je zeker vaker bellen.




Ervaring van D met paragnost Delilah   Ervaring van D met paragnost Delilah   Ervaring van D geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Delilah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny. Wat een fijn consult heb ik van je gekregen. Je bent heel krachtig en zeker van je zaak. Het geeft mij vertrouwen. Ik laat zeker weten als de voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Ikke met paragnost Desteny   Ervaring van Ikke met paragnost Desteny   Ervaring van Ikke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Een zeer lieve, eerlijke en correcte vrouw. Ze had iets over mijn werk gezegd en dat is woord voor woord uitgekomen. Ik heb alleen maar lovende woorden voor deze vrouw.
Je bent een kei Jennifer. Super bedankt voor alles. Dikke knuffel.




Ervaring van A. met paragnost Jennifer   Ervaring van A. met paragnost Jennifer   Ervaring van A. geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Beste Oceana, wat ben jij een geweldig lief mens. Je bent duidelijk, eerlijk, warm en draait niet om de brei heen. Ik houd vol qua solliciteren en laat je weten als ik zelf weer verdere stappen heb gezet.
Gezonde groet, Astrid.




Ervaring van astrid met paragnost Oceana   Ervaring van astrid met paragnost Oceana   Ervaring van astrid geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bertt
  Ervaring met paragnost Bertt
  Bertt heeft mij heel goed gerustgesteld. Iets waar ik al jaren mee rondliep en intuitief wel aanvoelde dat heeft hij bevestigd. En hij heeft mij ook de tools aangeboden om dit probleem die redelijk diep lag, op te lossen. Ik ben hem heel dankbaar en er is een enorme opluchting gekomen. en tijdens het gesprek is er een zachte energie over mij heen gekomen en de bevestiging weeral dat ik toch goed bezig ben.




Ervaring van anoniem met paragnost Bertt   Ervaring van anoniem met paragnost Bertt   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Gisteren een mooi en helder gesprek gehad met Arend. Rustig en met humor. Alles klopte wat hij vertelde en ga vol vertrouwen de komende weken in en benieuwd natuurlijk naar de afloop. Arend gaf nog wel een mooie opmerking mee: "Als je met de hond slaapt krijg je zijn vlooien" Nog nooit deze opmerking gehoord maar hij is wel Raak.




Ervaring van Ineke met paragnost Arend   Ervaring van Ineke met paragnost Arend   Ervaring van Ineke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Top medium, zit altijd goed met wat ze zegt. Ze voelt snel in en geeft bondig antwoord op je vragen. Erg prettig. Al vele jaren ken ik Desteny en heb altijd tevreden opgehangen en achteraf bleek ze soms kon ik het niet geloven weer gelijk te hebben. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met paragnost Desteny   Ervaring van B. met paragnost Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Ik spreek je nu sinds een weekje en je hebt me zo goed op weg geholpen. Ik moest me vooral niet druk maken en je gaf me zoveel positiviteit. Je hebt veel geduld en begrip en geeft goede handvaten. Het is gegaan zoals je zei. Heel erg bedankt. Je bent zo'n lieve vrouw.




Ervaring van E met paragnost Yellow   Ervaring van E met paragnost Yellow   Ervaring van E geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Bedankt amber voor je oplossingen waar ik iets mee kan daar ben ik je heel dankbaar voor en dit wil ik nog even benadrukken.

mijn dank.




Ervaring van ludo met paragnost Amber   Ervaring van ludo met paragnost Amber   Ervaring van ludo geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost May Kensley
  Ervaring met paragnost May Kensley
  May kensley ik wil je heel erg bedanken het invoelen van personen klopte helemaal.alles wat zei klopte een aangename stem heb je ben heel blij dat ik je gebeld heb kan verder nu.
Groetjes leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met paragnost May Kensley   Ervaring van Leeuwtje met paragnost May Kensley   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-amsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden