Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-amsterdam.nl


  Paranormale hulplijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze paragnosten uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, wederom zijn diverse voorspellingen van jou uitgekomen! Geweldig zoals jij de dingen doorkrijgt.

Liefs, M




Ervaring van Miranda met paragnost Sharida   Ervaring van Miranda met paragnost Sharida   Ervaring van Miranda geplaatst op 2 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sylvia
  Ervaring met paragnost Sylvia
  Echt geen woorden. toppertje is deze vrouw.




Ervaring van F met paragnost Sylvia   Ervaring van F met paragnost Sylvia   Ervaring van F geplaatst op 2 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sylvia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Absoluut een aanrader, voelt situaties heel goed aan en geeft er ook een duidelijke uitleg over. Veel dank Oceana, je bent een helderziende met een groot hart.




Ervaring van Sonja met paragnost Oceana   Ervaring van Sonja met paragnost Oceana   Ervaring van Sonja geplaatst op 2 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Lieve, lieve Anitta, wat ben jij goed, ik bel je nu heel vaak daar ik in een moeilijke periode zit, zelfs al vraag ik steeds hetzelfde je bent altijd klaar om te helpen, je voorspellingen zijn steeds raak! Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Van harte dank! Rita




Ervaring van Rita van Keymeulen  met paragnost Anitta   Ervaring van Rita van Keymeulen  met paragnost Anitta   Ervaring van Rita van Keymeulen geplaatst op 2 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Jou gesprekken jou woorden jou luisterend oor het geeft mij allemaal een zeer fijn gevoel, het is fijn dat je er altijd bent, uit jou gesprekken haal ik weer energie en kracht die ik hard nodig heb, bedankt dat jij mij zo helpt en steunt, ik hoop dat alles snel goed gaat komen maar de gesprekken tussen ons zijn goud waard. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Bedankt lieve Marya, je bent een lieve vrouw en was ook super snel aan de telefoon. Je houd iemand onnodig aan de lijn, Liefs A.Xxx




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Dank u wel voor de mooie Reading!!!! Alles klopte, maar u nam ook de tijd om naar me te luisteren. Heel erg bedankt




Ervaring van S met paragnost Marya   Ervaring van S met paragnost Marya   Ervaring van S geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke bedankt voor gisterenavond voor het fijne en oprechte gesprek je zegt het zelfde als voorheen en er zijn aantal dingen uitgekomen! Wil jou bedanken, ik match goed met jou als medium en je ziet dingen die je NIET kan weten! Je luistert ook gewoon wat er gevraagd word. Je vraagt niets je zegt gewoon wat er ligt. Heel zuiver! Dikke kus A.xxxx




Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem met paragnost Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Wat een geweldige vrouw! Super helder in haar waarnemingen en heel eerlijk! Dankjewel Marya




Ervaring van Es met paragnost Marya   Ervaring van Es met paragnost Marya   Ervaring van Es geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Olivia is een vriendelijke en heldere consulent die duidelijke aanwijzingen geeft met minimale informatie vooraf. De herkenning van haar aanwijzingen bevestigen al meteen een zekere betrouwbaarheid.
Een zeer goed medium om ook op zakelijk gebied de nodige inzichten te verkrijgen. Dank u wel.
Liefs, Mar.




Ervaring van Mar met paragnost Olivia   Ervaring van Mar met paragnost Olivia   Ervaring van Mar geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Dag Valentine. Jij steunde mij en gaf mij het vertrouwen dat mijn leven in de toekomst positief gaat veranderen. 's Avonds heb ik zingend in mijn auto gezeten. Heerlijk om weer even zo onbezwaard te zijn. Gisteren en vandaag waren moeilijk. Ik hoop zo dat jij het bij het rechte eind hebt. Hartelijk dank en een dikke knuffel, L.




Ervaring van L met paragnost Valentine   Ervaring van L met paragnost Valentine   Ervaring van L geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Lieve EVs

Je bent een lieve warme, hartelijke vrouw Evs. En heb heel veel aan ons gesprek gehad, alle tips ga ik meenemen op m,n pad, en je gaat me snel weer horen. Nogmaals bedankt Martijn.




Ervaring van Martijn met paragnost Evs   Ervaring van Martijn met paragnost Evs   Ervaring van Martijn geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Andwello Dennis
  Ervaring met paragnost Andwello Dennis
  Jeetje Andwello,
u heeft mij zo uit de put geholpen en tot rust gesteld.
Ik wil u bedanken voor uw geduld en behulpzaamheid, u bent een aanrader en dat mag gezegd worden. 1000 sterren van mij.
Bea.




Ervaring van Bea met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Bea met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Bea geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid, dank je wel voor je hulp. Ik ben rustiger geworden. En nog bedankt voor je voorspelling, die is heel snel uitgekomen, wat mij voor alles ook weer vertrouwen geeft.
Dankjewel Ameli.




Ervaring van Ameli met paragnost Sid   Ervaring van Ameli met paragnost Sid   Ervaring van Ameli geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Negilia
  Ervaring met paragnost Negilia
  Paar dagen geleden met haar gesproken. Ze voelde precies aan wat er met mijn ex aan de hand was. En gelukkig ziet hij dit nu zelf ook in en gaat hulp zoeken. Bedankt Negillia voor dit duidelijke consult.
Liefs Natas.




Ervaring van Natas met paragnost Negilia   Ervaring van Natas met paragnost Negilia   Ervaring van Natas geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke voor de eerste keer gesproken. Het was fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vragen en dat er niet onnodig gerekt werd. Nu is het afwachten of de voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Marijke met paragnost Tineke   Ervaring van Marijke met paragnost Tineke   Ervaring van Marijke geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hoi Gunter.
Jou voorspellingen komen uit je bent echt ongelofelijk goed. Als ook heel lief en begripvol, ECHT TOP.
Mensen twijfel niet, echt een super medium. Dank u voor alles Anny x.




Ervaring van Anny met paragnost Gunter   Ervaring van Anny met paragnost Gunter   Ervaring van Anny geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cher
  Ervaring met paragnost Cher
  Hallo lieve Cher.
Ik wil je even bedanken voor het gesprek van enkele dagen geleden. Ik heb alleen aangegeven hoe ik heet en je kon alles zo verfijnt uitpluizen pffff ik sta er nog versteld van en het gesprek heeft mij echt goed gedaan.

Groetjes van Brenda.




Ervaring van Brenda met paragnost Cher   Ervaring van Brenda met paragnost Cher   Ervaring van Brenda geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cher  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, gaf me de bevestiging die ik nodig had. Bedankt voor je raad en advies.
Bedankt voor je geduld met mij.

Namaste Roos.




Ervaring van Roos met paragnost Anouk   Ervaring van Roos met paragnost Anouk   Ervaring van Roos geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga
Zo leuk om jou aan de lijn te hebben.
Zo positief, lief, vriendelijk en vrolijk, je Kan met jou heel goed praten.
Als de voorspelling uit komt laat ik het zeker weten.
Veel liefs Marianne.




Ervaring van Marianne  met paragnost Olga   Ervaring van Marianne  met paragnost Olga   Ervaring van Marianne geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vera Ann
  Ervaring met paragnost Vera Ann
  Super goed! Heel scherp en snel met invoelen. Ik zal je zeker vaker bellen.




Ervaring van Mora met paragnost Vera Ann   Ervaring van Mora met paragnost Vera Ann   Ervaring van Mora geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuki
  Ervaring met paragnost Yuki
  Je bent echt heel bijzonder in wat je doorkeeg. Ik probeerde je net terug te bellen alleen kreeg ik je niet te pakken. Hopelijk kom je zo nog online xxx




Ervaring van Gouden Wit licht met paragnost Yuki   Ervaring van Gouden Wit licht met paragnost Yuki   Ervaring van Gouden Wit licht geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieverd, ik heb je in korte tijd vaker gesproken en alles is tot nu toe uitgekomen tot in detail. Ik spreek je graag als je er weer bent. Heel veel liefs




Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB Rhais. Heel erg bedankt voor jouw woorden, je goede raad gaat mij zeker helpen. Tot wederhoren




Ervaring van Marja met paragnost MB Rhais   Ervaring van Marja met paragnost MB Rhais   Ervaring van Marja geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Egon
  Ervaring met paragnost Egon
  Je bent echt een kei en je hebt me super geholpen want alles wat je me vertelde klopte tot in detail. Echt een topper ben je Egon.




Ervaring van Rosalie met paragnost Egon   Ervaring van Rosalie met paragnost Egon   Ervaring van Rosalie geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Via deze weg wil ik je even laten weten dat ik zeer verrast en dankbaar ben. Bel je binnenkort weer op




Ervaring van Kaatje met paragnost Carola   Ervaring van Kaatje met paragnost Carola   Ervaring van Kaatje geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yuorah, Ge zijt echt straf, Ge hebt mij een bult inzicht en vertrouwen gegeven. Bedankt voor ons gesprek




Ervaring van Lotte met paragnost Yuorah   Ervaring van Lotte met paragnost Yuorah   Ervaring van Lotte geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Lineke, een zuiver en eerlijk helderziende ben je. Verteld veel dingen die ze niet kan weten, sta er werkelijk versteld van.




Ervaring van Julia met paragnost Lineke   Ervaring van Julia met paragnost Lineke   Ervaring van Julia geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Andwello Dennis
  Ervaring met paragnost Andwello Dennis
  Dank voor je inzichten, ik vind je geweldig. Je bent duidelijk en zegt precies hoe de vork in zijn steel steekt.




Ervaring van Jopie met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Jopie met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van Jopie geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  Lieve Erkan,

Je bent echt gemaakt voor dit werk, je bent keigoed in het aanvoelen en voorspellen. Ben zo blij dat ik je heb leren kennen op deze lijn.




Ervaring van Helen met paragnost Erkan   Ervaring van Helen met paragnost Erkan   Ervaring van Helen geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esmeralda
  Ervaring met paragnost Esmeralda
  Esmeralde, ik ben onder de indruk. Zoveel informatie. Echt geweldig hoe jij de situatie aanvoelde zonder vragen te stellen. Je weet me te inspireren en motiveren en je hebt mijn volledige vertrouwen. Je bent een mooi bijzonder mens en een geweldig paragnost. Dank je wel




Ervaring van Amanda met paragnost Esmeralda   Ervaring van Amanda met paragnost Esmeralda   Ervaring van Amanda geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmeralda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aloysia
  Ervaring met paragnost Aloysia
  Eindelijk vertelt me iemand hoe het in mijn situatie precies in elkaar zit, ik begrijp het nu. Nu weet ik waar ik aandacht aan moet besteden en kan ik beginnen oplossen. Dank je wel Aloysia! Groetjes uit BelgiŽ




Ervaring van Hilde met paragnost Aloysia   Ervaring van Hilde met paragnost Aloysia   Ervaring van Hilde geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aloysia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Beste Sophia, ik wilde even doorgeven dat het is gelukt!
Het is altijd super fijn om met je te spreken, alles komt altijd uit! Tot snel weer!




Ervaring van Arman met paragnost Sophia   Ervaring van Arman met paragnost Sophia   Ervaring van Arman geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vera Ann
  Ervaring met paragnost Vera Ann
  Super goed! Heel scherp en snel met invoelen. Ik zal je zeker vaker bellen.




Ervaring van Mora met paragnost Vera Ann   Ervaring van Mora met paragnost Vera Ann   Ervaring van Mora geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Wat een lieve vrouw! Alles wat ze zei klopte 100%procent Dit was de eerste keer dat ik met haar sprak en ze wist dingen te benoemen in detail.
Bedankt voor uw tijd en geduld. Knuffel terug xx




Ervaring van SSI met paragnost Caroline   Ervaring van SSI met paragnost Caroline   Ervaring van SSI geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-amsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden