Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-amsterdam.nl


  Paranormale hulplijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze paragnosten uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  lieve Olga.
Bedankt dat je altijd zo een geduld hebt.
Heel fijn dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Betty met paragnost Olga   Ervaring van Betty met paragnost Olga   Ervaring van Betty geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  ik kwam per toeval bij Carola uit, bedankt voor je voorspellingen. Jij bent oprecht, eerlijk . Ik volg je raad op das zeker.




Ervaring van Bert met paragnost Carola   Ervaring van Bert met paragnost Carola   Ervaring van Bert geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Fijn gesprek met Ellah gehad. Heeft me een zeer positief gevoel gegeven over de toekomst. Wanneer ik de vrouw tegen kom die mij verder helpt als verpleegkundige, laat ik het u weten.
Super bedankt.




Ervaring van Adrienne met paragnost Ellah   Ervaring van Adrienne met paragnost Ellah   Ervaring van Adrienne geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Heel erg bedankt voor het duidelijke en fijne gesprek!
Liefs, Karin




Ervaring van Karin met paragnost Ellah   Ervaring van Karin met paragnost Ellah   Ervaring van Karin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellize
  Ervaring met paragnost Ellize
  Wauw, Ik moet effe bekomen. Paar dagen na ik haar belde moet ik constateren het wel ook echt gebeurd is wat ze me vertelde.
Het is meer dan de moeite waard ze te bellen.
Bedankt moet nog effe bekomen.
Groetjes.








Ervaring van Lin met paragnost Ellize   Ervaring van Lin met paragnost Ellize   Ervaring van Lin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Beste Zoe,
Ik heb je afgelopen maandag gesproken, wat jij allemaal zei/zag is precies zo uitgekomen.
Wauw wat ben jij goed.
Liefs L....




Ervaring van L met paragnost Zoe   Ervaring van L met paragnost Zoe   Ervaring van L geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Super. Shiloh zag alles meteen. zonder dat ze vroeg achter naam of gelijk wat, echt geweldig. xx Moon
.




Ervaring van Moon met paragnost Shiloh   Ervaring van Moon met paragnost Shiloh   Ervaring van Moon geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Dankje voor je snelle reactie Johannes, het heeft me enorm opgelucht. Ik ga je zeker nog contacteren. grt Adam.




Ervaring van Adam met paragnost Johannes   Ervaring van Adam met paragnost Johannes   Ervaring van Adam geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Lieve Dennis, wat ben jij een eerlijke en oprechte medium. Met hele mooie krachten en zit er echt nooit naast!! Zo wat heb jij mij geholpen zeg!! Jij geeft me de juiste inzichten op alle vlakken. Ik heb jou geregeld gebeld naar je hebt er nooit naast gezeten. Lieve mensen, wil je echt goed, eerlijk en oprecht geholpen worden, dan ben je bij Dennis aan t juiste adres!! Ervaar het zelf.. lieve groeten S.




Ervaring van Suzanne  met paragnost Dennis   Ervaring van Suzanne  met paragnost Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Wat is dit een lieve vrouw met veel rust in haar lijf. Ik wist niet wat er zitten Mensen bestonden, zo gauw als ik kan dan neem ik weer contact met u op.




Ervaring van andre met paragnost Isha   Ervaring van andre met paragnost Isha   Ervaring van andre geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Beste Zoe,
Je voorspelling is ivm werk alweer uitgekomen met de juiste tijd!
Groetjes je vaste beller.




Ervaring van anoniem met paragnost Zoe   Ervaring van anoniem met paragnost Zoe   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha ik heb je net gesproken, u bent een engel. Bedankt ik spreek je snel Groetjes Gina.




Ervaring van Gina met paragnost Isha   Ervaring van Gina met paragnost Isha   Ervaring van Gina geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Wowww….. wat is zij goed! Alles klopt gewoon wat ze allemaal zei en ik heb volste vertrouwen dat mijn voorspelling uitkomt.




Ervaring van Resh  met paragnost Ellah   Ervaring van Resh  met paragnost Ellah   Ervaring van Resh geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Hij had gelijk. hij nam contact op na een anderhalve week en heel zijn houding veranderde. ook al leek het onmogelijk, het is gegaan zoals Jos zei.




Ervaring van anoniem met paragnost Jos   Ervaring van anoniem met paragnost Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Your simply the Best Oceana alles wat je heb gezegd is uitgekomen. over 7 weken zou de man een gesprek met mij hebben, iets eerder dan ik zou verwachten zelfs, nou het klopt. De eerdere gesprekken zijn er ook geweest net zoals je voorspelde ongelofelijk wat ben jij goed. Veel liefs Fleur en zeker zal ik je weer contacteren in de toekomst.




Ervaring van Fleur met paragnost Oceana   Ervaring van Fleur met paragnost Oceana   Ervaring van Fleur geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, Vond het erg fijn om met jou te praten je gaf me echt weer die rust en zelfvertrouwen. Ik hoop je binnenkort weer eens op te bellen en je te vertellen dat je voorspelingen zijn uitgekomen. Je bent echt een topper. x Lana.




Ervaring van Lana met paragnost Louisa   Ervaring van Lana met paragnost Louisa   Ervaring van Lana geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Bedankt voor t gesprek. Bel zeker snel weer. Groetjes D




Ervaring van D met paragnost Anne   Ervaring van D met paragnost Anne   Ervaring van D geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost KC
  Ervaring met paragnost KC
  Hoi KC,
Heb je gisteren weer gesproken vanwege mijn twin. Je voelt alles zo goed aan. Als je je ingevingen doorgeeft dan voel ik echt aan dat het klopt. Je bent meer dan 5sterren waard!!!




Ervaring van M met paragnost KC   Ervaring van M met paragnost KC   Ervaring van M geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, Na ons telefoongesprek heb je me weer moed gegeven. Je inzichten kloppen helemaal en ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.




Ervaring van Lucas met paragnost Thaiis   Ervaring van Lucas met paragnost Thaiis   Ervaring van Lucas geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  het was leuk om je te bellen dank je Malie.
Wat zie jij veel, bedankt voor de verwittigingen op het financiele vlak.
xx Jannie




Ervaring van Jannie met paragnost Malie   Ervaring van Jannie met paragnost Malie   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Hoi Karlien, weer een voorspelling van jou uitgekomen. Wat een ervaring iedere keer weer. In het begin kon ik je voorspellingen niet begrijpen of plaatsen, maar jij bleef zeggen dat ik het in mijn achterhoofd moet houden. Liefs Lisa x.




Ervaring van Lisa met paragnost Karlien   Ervaring van Lisa met paragnost Karlien   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Ik ga je zeker vaker bellen. Dankjewel Lies voor je prachtige en fijne woorden!




Ervaring van K met paragnost Lies   Ervaring van K met paragnost Lies   Ervaring van K geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Minoe Astrid
  Ervaring met paragnost Minoe Astrid
  Lieve Minoe, dank voor de bijzondere reading die ik van jou heb mogen ontvangen vanuit jouw eigenheid. Mooi en bijzonder hoe de dingen tot jou komen!




Ervaring van anja met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van anja met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van anja geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Venus
  Ervaring met paragnost Venus
  Lieve Venus,
dank voor je advies, inzicht, geduld en al je hulp . Ik bel je binnenkort nog eens op.





Ervaring van Frits met paragnost Venus   Ervaring van Frits met paragnost Venus   Ervaring van Frits geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  dank u MB R. je hebt mij helemaal gerustgesteld.

Je geeft echt vertrouwen.
Bedankt voor aangenaam gesprek, Sara.




Ervaring van Sara met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sara met paragnost MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isa
  Ervaring met paragnost Isa
  Vandaag een kaartlegging gehad van Isa. Ze kan de kaarten goed duiden en wat ze vertelde klopt.
Mooie legging. Dank je
Anny




Ervaring van Anny met paragnost Isa   Ervaring van Anny met paragnost Isa   Ervaring van Anny geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Lieve John, bedankt voor het leuke consult. Ik bel je zeker terug.
Nog een fijne dag en tot snel.




Ervaring van Noa met paragnost John   Ervaring van Noa met paragnost John   Ervaring van Noa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Wat een leuke inzichten van je, Oceana. Ben daar heel blij mee. voelt heel oprecht aan.




Ervaring van Shanna met paragnost Oceana   Ervaring van Shanna met paragnost Oceana   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  hi Alex
vorige week belde ik over mijn vriendin, je zei dat ze voor 1 oktober terug zou komen en het weer met me wil gaan proberen. Helemaal gelijk !!!




Ervaring van Paul met paragnost Alex   Ervaring van Paul met paragnost Alex   Ervaring van Paul geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Wat n superfijn gesprek en pak van mijn hart. Je weet wel die vrouw met de rozen balonnen aan de trouwauto hihi...Mijn beltegoed was op, maar wou nog zeggen dat je betrokkenheid en meekijken in de situatie heel warm en steunend voelt. Dank voor wie je bent. Ik bel je nog met een follow up.
Many blessings!




Ervaring van Buvana met paragnost Olga   Ervaring van Buvana met paragnost Olga   Ervaring van Buvana geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Venus
  Ervaring met paragnost Venus
  Bedankt lieve Venus voor ons leuke gesprek van daarnet. Ik ben een lange tijd onzeker geweest over mezelf dat kwam ook door mijn ex keek altijd tegen hem op en waarom eigenlijk. vond het erg fijn te horen dat jij aanvoelde dat ik nu een sterke vrouw ben ik weet ook wel dat ik beter verdien maar om het zo van jou bevestigd te krijgen deed mij goed. Ik ga voor iemand die mij gelijkwaardig behandeld. Liefs Claudia.




Ervaring van Claudia met paragnost Venus   Ervaring van Claudia met paragnost Venus   Ervaring van Claudia geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Minoe Astrid
  Ervaring met paragnost Minoe Astrid
  Minoe is een zeer oprecht helderziende. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel van Nirva.




Ervaring van Nirva met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Nirva met paragnost Minoe Astrid   Ervaring van Nirva geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Laila, bedankt voor je visie en advies. Ik zal deze mooie inzichten ter harte nemen.

Veel licht en dank.

Liefs Dinetha.




Ervaring van Dinetha met paragnost Laila   Ervaring van Dinetha met paragnost Laila   Ervaring van Dinetha geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Dankjewel voor je tijd en duidelijke voorspellingen, als het uitkomt hoor je het van me, liefs Sandy




Ervaring van Sandy met paragnost Olivia   Ervaring van Sandy met paragnost Olivia   Ervaring van Sandy geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isa
  Ervaring met paragnost Isa
  Isa kan zonder info vooraf een compleet beeld neerzetten. Ze geeft een helder inzicht in je situatie zodat je een idee krijgt welke stappen er genomen zouden kunnen worden. Dit geeft rust. Isa heeft een uitzonderlijke gave!




Ervaring van X met paragnost Isa   Ervaring van X met paragnost Isa   Ervaring van X geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-amsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden