Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-amsterdam.nl


  Paranormale hulplijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Faith
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Bedankt voor je eerlijke reading maar vooral voor hoe je naar me luisterde en coachte. Je gaf me tools waarmee ik echt aan de slag kan. Je bent TOP en een echte aanrader

dank je wel x.




Ervaring van N met paragnost Faith   Ervaring van N met paragnost Faith   Ervaring van N geplaatst op 31 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Dank je wel lieve Faith voor je duidelijke reading en vooral ook voor je coaching. u hebt mij enorm verder geholpen, ik ga zeker aan de slag met wat je me gezegt hebt en ga dit ook echt op papier zetten. je bent een top medium, maar ook echt een top coach

lieve groetjes E.




Ervaring van ER met paragnost Faith   Ervaring van ER met paragnost Faith   Ervaring van ER geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Dank je wel Faith voor de mooie reading. Vorige maand had ik je gebeld en alles wat je toen hebt gezegd, is ook uitgekomen. Ook nu heb ik weer het volste vertrouwen in jou inzichten. Je hoort me snel weer. Veel liefs.




Ervaring van I met paragnost Faith   Ervaring van I met paragnost Faith   Ervaring van I geplaatst op 6 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  wat een waardevol medium. met vooral een luisterend oor en iemand die je bijstaat met raad. ik ga je raad echt ter harte nemen en je hoort me snel weer.




Ervaring van F met paragnost Faith   Ervaring van F met paragnost Faith   Ervaring van F geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  wauw dank je wel Faith, alles wat je zei is ook uitgekomen. je bent echt super. ik bel je snel weer

groetjes D.




Ervaring van D met paragnost Faith   Ervaring van D met paragnost Faith   Ervaring van D geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  lieve Faith wat was ik blij om jou aan de telefoon te hebben. heb heel veel meegemaakt de laatste tijd en jij hebt weer rust kunnen brengen in mijn hoofd. je hebt met mij alles overlopen en de dingen een voor een aangepakt. je gaf me de tools en beetje huiswerk mee. ik ga er echt mee aan de slag en bel je zo snel mogelijk weer. Top medium en vooral Top coach.
dank je wel.




Ervaring van Mie met paragnost Faith   Ervaring van Mie met paragnost Faith   Ervaring van Mie geplaatst op 10 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Lieve Faith wat ben jij een meerwaarde voor deze lijn, je bent echt top als medium maar zeker ook als coach. ik ben enorm blij dat ik jou aan de lijn had, want je hebt me echt enorm verder geholpen en ja ik ga ervoor gaan. dank je wel.
je hoort me snel weer lieverd xx.




Ervaring van Rosi met paragnost Faith   Ervaring van Rosi met paragnost Faith   Ervaring van Rosi geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Dank je wel lieve Faith voor je luisterend oor. Ik was even serieus in paniek en jij hebt me echt tot rust gebracht met je mooie duiding van de kaartjes.

groetjes Sarina x.




Ervaring van Sarina met paragnost Faith   Ervaring van Sarina met paragnost Faith   Ervaring van Sarina geplaatst op 21 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  bedankt lieve Faith voor je luisterend oor, waar ik enorme nood aan had. je hebt me aan de hand van mijn verhaal de kaartjes gelegt en antwoorden gegeven. alsook vanuit je eigen ervaring. ik heb gehuild, maar ook gelachen, omdat je alles op zulk een positieve manier zegt. je bent een krak in wat je doet lieverd. we horen elkaar snel weer xxx

liefs Fr.




Ervaring van Fr. met paragnost Faith   Ervaring van Fr. met paragnost Faith   Ervaring van Fr. geplaatst op 7 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Hey faith ik ben je dankbaar voor mijn email consult , klopt dat ik wel een hele vrolijke persoon ben. ook klopt het dat het deze maand een moeilijke periode financieel is wegens nieuwe woning waarborg enzo. cash moeten betalen maar zo blij met het nieuwe huisje die ik huur. ook klopt het dat ik en mijn vriend niet zo best face to face kunnen praten als er iets is maar dit is al veel verbeterd .we doen ons best ook onze kinderwens is groot zeker bij mij .ik ben 4jaar geleden eentje verloren wegens buitenbaarmoederlijke te hebben daardoor mijn kinderwens is enorm groot ook had ze de naam faith .bedankt voor de verjaardag wensen ik zal zeker m8jn wens doen voor jouw ook een gezond en gelukkig kerst en nieuwjaar .




Ervaring van kimberley met paragnost Faith   Ervaring van kimberley met paragnost Faith   Ervaring van kimberley geplaatst op 19 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Heb net gebeld maar mijn saldo was op jammer kan ik pas volgende week terug opladen , we waren nog aan het praten der klopt allesinds veel al van wat er gezegt is. bijdeze hoop ik vanharte dat ik een kindje mag krijgen en hoop ik dat alles goed verloopt. jammer dat mijn saldo op was wou toch de rest van de kaarten weten. hihi ik bel zeker volgende week terug .vanaf ik kan opladen .




Ervaring van kimberley met paragnost Faith   Ervaring van kimberley met paragnost Faith   Ervaring van kimberley geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  ik was echt verwonderd door je reading Faith, je geeft mooie coaching. hoe met bepaalde dingen om te gaan en wat mijn werk betreft zat je er pal op. ik ga je advies echt ter harte nemen en bel je zeker terug.
echt dank je wel

groetjes T.




Ervaring van T met paragnost Faith   Ervaring van T met paragnost Faith   Ervaring van T geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  je bent een top medium en coach, de dingen die je voorspeld had zijn ook uitgekomen. daarom belde ik jou opnieuw en ik was zeer blij je terug aan de lijn te hebben gehad. en ben benieuwd met wat je me nu voorspeld hebt. ik bel je zeker terug.

groetjes Ph.




Ervaring van Ph met paragnost Faith   Ervaring van Ph met paragnost Faith   Ervaring van Ph geplaatst op 7 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Bedankt voor je mooi reading Faith, je sloeg met een aantal zaken echt wel de nagel op de kop. op gebied van werk en financiEn wist je dingen te zeggen waar ik verstelt van stond. echt wauw. je bent een topper en je hoort me zeker nog en bedankt ook voor je coaching.

groetjes E.




Ervaring van E met paragnost Faith   Ervaring van E met paragnost Faith   Ervaring van E geplaatst op 6 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  bedankt om me terug op het juiste pad te zetten Faith, ik vind je een geweldige coach en medium.
zeker een meerwaarde voor de lijn.
ik raad je aan iedereen aan.

lieve groetjes.




Ervaring van Erna met paragnost Faith   Ervaring van Erna met paragnost Faith   Ervaring van Erna geplaatst op 8 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  dank je wel lieve Faith voor je mooie reading en de hulp en steun die je me bied. je bent recht voor de raap en zegt de dingen zoals ze zijn. ik vind je echt top. lieve mensen ik raad je Faith echt aan, bel haar. en je zal zien hoe top zij wel is.

groetjes Mie.




Ervaring van Mie met paragnost Faith   Ervaring van Mie met paragnost Faith   Ervaring van Mie geplaatst op 4 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  hoi lieve Faith,
bedankt om naar mij te luisteren en mij te ondersteunen in de problemen die ik heb. je bent echt TOP .
je reading zat er pal op en je gaf me de nodige raad die ik echt nodig had.
bel je snel weer.

groetjes CR.




Ervaring van CR met paragnost Faith   Ervaring van CR met paragnost Faith   Ervaring van CR geplaatst op 5 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  hallo lieve mensen,

door een probleem met mijn telefoonlijn en internetlijn hebben ik een aantal van jullie gesprekken gemist op 10/04/'17
dit vind ik uiteraard enorm vervelend.

het euvel is opgelost en hoop jullie snel weer te horen.

lieve groetjes Faith xxx.




Ervaring van Faith met paragnost Faith   Ervaring van Faith met paragnost Faith   Ervaring van Faith geplaatst op 10 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Hoi lieve Faith, je duidingen waren er weer pal op meid.
ik vind je echt een krak in wat je doet.
je zei me dat het goed ging komen en dat is ook gebeurt.
ik bel je snel weer hoor.

groetjes x.




Ervaring van vast klantje met paragnost Faith   Ervaring van vast klantje met paragnost Faith   Ervaring van vast klantje geplaatst op 11 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Hoi lieve Faith, bedankt voor je prachtig consult.
alles wat je zei klopte ook en je voeld de mensen direct goed aan.
ik vind je een Top medium en wil je aan iedereen aanraden.
tot hoors.

lieve groetjes A.




Ervaring van A met paragnost Faith   Ervaring van A met paragnost Faith   Ervaring van A geplaatst op 3 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  bedankt Faith om me weer door een hele moeilijke periode te loodsen.
je bent er altijd voor mij en weet dan ook altijd de juiste woorden op het juiste moment te zeggen.
je bent echt een schat en je bent mijn vaste rots in de branding.

groetjes I.




Ervaring van I met paragnost Faith   Ervaring van I met paragnost Faith   Ervaring van I geplaatst op 11 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  hoi Faith,
wilde je even laten weten, dat al wat je in de kaartjes zag en aanvoelde uitgekomen is.
ik vind je gewoon fantastisch en raad je aan iedereen aan.

groetjes A.




Ervaring van A met paragnost Faith   Ervaring van A met paragnost Faith   Ervaring van A geplaatst op 16 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Hoi Faith, wat een fijn gesprek had ik met je.
Je zat helemaal goed wat de legging betreft.
Ik bel je zeker weer.

grtjs C.




Ervaring van C met paragnost Faith   Ervaring van C met paragnost Faith   Ervaring van C geplaatst op 29 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  hey lieve Faith.
ik moet je echt bedanken, wat je voorspelde is uitgekomen.
ik raad je aan iedereen echt aan.
bel je zeker nog.

Groetjes C.




Ervaring van C met paragnost Faith   Ervaring van C met paragnost Faith   Ervaring van C geplaatst op 9 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  hoi lieve Faith, sorry dat ik wat over mijn toeren was toen ik je belde.
Je wist me direct te kalmeren en te begeleiden met goede raad.
Je zat gelijk goed met de kaartjes en ik ga je goeie raad ook opvolgen.
ik hou je op de hoogte.

Groetjes C.




Ervaring van C met paragnost Faith   Ervaring van C met paragnost Faith   Ervaring van C geplaatst op 13 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Wat ben jij een lieve dame Faith. Je hebt me enorm goed geholpen.
Je bent echt goed, ik bel je snel weer.

groetjes Iris x.




Ervaring van Iris met paragnost Faith   Ervaring van Iris met paragnost Faith   Ervaring van Iris geplaatst op 8 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Was een fijn gesprek, u zag alles gelijk goed . Hoop dat uw voorspelling uitkomt x.




Ervaring van Meisje met paragnost Faith   Ervaring van Meisje met paragnost Faith   Ervaring van Meisje geplaatst op 3 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-amsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden