Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-amsterdam.nl


  Paranormale hulplijn met paragnosten uit Amsterdam
Paswoord vergeten?
     
  Hier geven paragnosten uit Amsterdam paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen. Toekomstvoorspellingen door paragnosten in Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Anke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Lieve Anke alles wat je zegt klopt, nu kan ik weer vooruit gaan. Ik bel je zeker weer op. Liefs Vera.




Ervaring van Vera met paragnost Anke   Ervaring van Vera met paragnost Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Een TOPPER.. Dank je wel.
Zeer positieve en eerlijke vrouw. Ze voelt zaken zeer goed aan.




Ervaring van E. met paragnost Anke   Ervaring van E. met paragnost Anke   Ervaring van E. geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met paragnost Anke   Ervaring van Marijke met paragnost Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met paragnost Anke   Ervaring van Marijke met paragnost Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Ik las vandaag terug wat Anke me ooit voorspeld heeft. Alles is uiteindelijk inderdaad precies zo gegaan op gebied van werk en relatie.




Ervaring van Noor met paragnost Anke   Ervaring van Noor met paragnost Anke   Ervaring van Noor geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  To the point, erg gedetailleerd. Dit was precies wat ik al een tijd voelde. Ik kom zeker nog terug. Een aanrader.




Ervaring van P D met paragnost Anke   Ervaring van P D met paragnost Anke   Ervaring van P D geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Ik moest dit met u delen. Dank u wel voor onze gesprek het heeft me goed gedaan. Ik heb een heel fijn gesprek met u gehad en ik ga u zkr terug bellen in de toekomst. Ik ga u advies volgen en u laten weten hoe het is gegaan. Dank je wel Anke je bent de beste een dikke kus. R.




Ervaring van R met paragnost Anke   Ervaring van R met paragnost Anke   Ervaring van R geplaatst op 28 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Heel erg bedankt boor het fijne en warmte gesprek mooi bootschappen dankjewel .




Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Ik vond het gesprek erg prettig en duidelijk. Heb er vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen dank je wel voor het mooie gesprek.




Ervaring van Esther met paragnost Anke   Ervaring van Esther met paragnost Anke   Ervaring van Esther geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Zo fijn, nog steeds op de juiste weg en gevoel. Jou inzichten zijn zo mooi en kloppend.




Ervaring van Sonja met paragnost Anke   Ervaring van Sonja met paragnost Anke   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave.




Ervaring van Mandy met paragnost Anke   Ervaring van Mandy met paragnost Anke   Ervaring van Mandy geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Deze dame zei me wat ik nodig had te horen. Heb weer de moed om verder te gaan. Heel veel liefde.




Ervaring van Elly met paragnost Anke   Ervaring van Elly met paragnost Anke   Ervaring van Elly geplaatst op 27 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Fijn gesprek gehad met Anke. Zij heeft mij veel waarheden verteld en inzichten en tips gegeven. Prettig en deskundig persoon. Aanrader.




Ervaring van A met paragnost Anke   Ervaring van A met paragnost Anke   Ervaring van A geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Wat een fijne gesprek. Veel informatie gekregen en vertrouwen voor de toekomst. Toppertje.




Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Wat een fijn gesprek. Mooie adviezen, inzichten en vooral je luisterend oor. Dank je wel voor het zijn. Ik wens je veel liefde en licht toe.




Ervaring van Wim met paragnost Anke   Ervaring van Wim met paragnost Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Het was een waar genoegen met Anke aan de telefoon ik ben veel wijzer geworden uit het gesprek. dankje Anke voor het gesprek. ik ga er zeker wat mee doen .en hou je op de hoogte.




Ervaring van herma met paragnost Anke   Ervaring van herma met paragnost Anke   Ervaring van herma geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Lieve Anke,
Echt een fijn gesprek gehad met u. Dankjewel hiervoor en ik laat u zeker nog iets horen.




Ervaring van Shirley met paragnost Anke   Ervaring van Shirley met paragnost Anke   Ervaring van Shirley geplaatst op 31 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Heel erg bedankt, jij bevestigde mijn gevoel precies. Je gaf me weer vertrouwen super bedankt, bel je snel weer.




Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Anke jij kont heel goed invoelen op mijn situatie alles wat je zegt klopte. Ik hou je op de hoogte. xxx Ann.




Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Ik zag bij mijn vorige getuigenis 1 ster staan. maar je verdient 5 sterren.




Ervaring van Luisteraar met paragnost Anke   Ervaring van Luisteraar met paragnost Anke   Ervaring van Luisteraar geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Beste Anke,
Dank je wel voor je adviezen tijdens ons gesprek van zojuist. Je moest wel een paar keer het e.e.a. voor mij herhalen maar ik heb de boodschap begrepen. Als het zover is, dan laat ik je de afloop van je voorspellingen weten. Ik begrijp eigenlijk niet waarom er niet meer getuigenissen zijn over jou. Ik vind je nl heel goed en je houdt de mensen ook niet langer aan de lijn dan nodig is.




Ervaring van Luisteraar met paragnost Anke   Ervaring van Luisteraar met paragnost Anke   Ervaring van Luisteraar geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Anke is ongelovelijk precies en duidelijk. Ze heeft het iedere keer precies goed gehad. Bedankt daarvoor. Je was een enorme steun in de rug voor mij.




Ervaring van Richard met paragnost Anke   Ervaring van Richard met paragnost Anke   Ervaring van Richard geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Lieve Anke
Ik heb een helle aangename gesprek gechat met u , voor mij was een stukje openbaring in mijn zoektocht .Was super om te horen hoe alles gaan verlopen ,alles klopt wat je hebt gezegd . Je kan alles enorm goed voelen.
Ik Dankje lieve Anke .




Ervaring van Mersina met paragnost Anke   Ervaring van Mersina met paragnost Anke   Ervaring van Mersina geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Liefs Anke, heb er vertrouwen. in dat de voorspellingen uitkomen. Je bent heel goed in het aanvoelen. Dank je wel voor het mooie gesprek. Supergoed.




Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann met paragnost Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 6 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Hallo Anke, ik heb je net aan de telefoon gehad en dank je voor wat je voor me gedaan hebt en de geweldige tips.
Ik ben er al mee aan de slag gegaan. Ik bel je zeker nog terug.

Lieve groetjes Anne-Marie.




Ervaring van Anne-Marie met paragnost Anke   Ervaring van Anne-Marie met paragnost Anke   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Alles wat je vertelde klopte, jij bent heel sterk in het aanvoelen. Ik bel je zeker weer. Dankje voor jou advies.
Liefs w.




Ervaring van w met paragnost Anke   Ervaring van w met paragnost Anke   Ervaring van w geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Heb je net gesproken Anke. Helaas was de tijd om. Dank je wel voor je advies, heel duidelijk. Je voelde het allemaal meteen heel goed aan.




Ervaring van Annelies met paragnost Anke   Ervaring van Annelies met paragnost Anke   Ervaring van Annelies geplaatst op 6 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Hoi Anke. u kwam met 1 vraag meteen naar de kern.




Ervaring van Meral met paragnost Anke   Ervaring van Meral met paragnost Anke   Ervaring van Meral geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Heel fijn helder en duidelijk medium. Dank je wel Anke. Je vult precies de stukken in die onduidelijk zijn.




Ervaring van Diana met paragnost Anke   Ervaring van Diana met paragnost Anke   Ervaring van Diana geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Anke is een supermedium. Ze beschreef alles heel goed ongelooflijk zelfs. Ivm liefde wat er nu speelt, hoe ik mij voel. Ze zag wat ik deed van werk en een huis dat ik in gedachten, beschreef ze helemaal hoe het eruit zag zonder iets te zeggen.
Ze heeft mij al regelmatig het nodige duwtje gegeven.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anke   Ervaring van Anoniem met paragnost Anke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Zeer goed. verleden dingen die niemand weet heeft toch kunnen voorspellen. voelt ook goed aan.




Ervaring van Danny met paragnost Anke   Ervaring van Danny met paragnost Anke   Ervaring van Danny geplaatst op 4 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Hele lieve vrouw. Spreek haar al bijna 1,5 jaar en heel veel van wat ze heeft gezien is uitgekomen. Vooral met betrekking tot de liefde. Alleen tijd is erg lastig. Iets kan dichtbij voelen, maar wat is dichtbij in universele termen? Ze zei wel vanaf t begin toen ik deze man leerde kennen dat t lang zou duren. En steeds wanneer ze een waarschuwing zag had ze gelijk en nu ziet ze eindelijk alles positief en vooruitgaan voor ons. Ik plaats een update als t zover is.




Ervaring van anoniem met paragnost Anke   Ervaring van anoniem met paragnost Anke   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Sterke invoelende vrouw. Mooi. Voel me weer veel beter. Bedankt. Th.




Ervaring van Thierry met paragnost Anke   Ervaring van Thierry met paragnost Anke   Ervaring van Thierry geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Lieve Anke,

Wederom bedankt voor je hulp en wijze woorden van net. Dank voor je inzichten rondom mijn eigen gebruik van de kaarten en de essentie die daarin lag/ligt. Het heeft me weer bewust gemaakt van een hoop van mezelf. Tot gauw weer en veel liefs.
Vrouw.




Ervaring van Meisje Meisje met paragnost Anke   Ervaring van Meisje Meisje met paragnost Anke   Ervaring van Meisje Meisje geplaatst op 18 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Anke ik heb je telefonisch al bedankt, maar via deze weg nogmaals bedankt. Zonder je hulp had ik niet mijn huisje verkocht. Door jouw tips kreeg ik gelijk mijn eerste bezichtingen en uiteindelijk verkocht. Super.




Ervaring van Rashiyiaa met paragnost Anke   Ervaring van Rashiyiaa met paragnost Anke   Ervaring van Rashiyiaa geplaatst op 31 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-amsterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden